"Haluan olla podcast-maailman Arto Nyberg"

Aki Linnanahde Talk Show tuli podcast-aalloille ryminällä.

Miehen ensimmäinen podcast, Aki Linnanahde Talk Show, alkoi toukokuussa 2020 ja saavutti nopeasti suuren suosion. Syyskuusta 2022 podcastin jakelijana on yksinoikeudella Podimo, jonka tekemä tarjous mahdollisti Linnanahteen valinnan panostaa ohjelmaan entistä enemmän. Podcasteista tuli miehen päätyö.

Runsaasti mediajulkisuutta saaanut podcast tavoittaa useamman jakson voimin yli 100 000 katsojaa ja kuuntelijaa. Ohjelman suosituin jakso on keränyt vapaassa jakelussa jo puoli mijoonaa ja katsojaa ja kuuntelijaa.

Linnanahteen yhdessä HIFK-legenda Lennart Petrellin kanssa tekemä Liigalize podcast löytyy syksystä 2023 alkaen vain Aki Linnanahteen YouTube-kanavalta. Ohjelma tavoittaa eritysesti nuoret miehet. 

Kuuntele Linnanahteen podcasteja täältä »

Miksi podcast?

"Talk show -podcastin tekemisessä on oma taikansa. Nautin siitä, että minulla on täysi rauha ja paineet­tomuus kohdata ihminen, esittää kysymyksiä ja kuunnella hänen tarinansa. Podcastia tehdessä kukaan ei tule sanomaan, että nyt pitää mennä mainos­katkolle. Ei ole aikatauluja, kuten radiossa ja televisiossa on.

Iloitsen siitä, että maailma on kääntynyt asentoon, jossa äänityötä arvostetaan. Sen suosio on tosi kovaa. Olen ylpeä, että olen rakentanut oman ohjelmani tyhjästä ilman suuren mediatalon tukea.

Oma podcastini on vielä nuori, mutta toivon, että se elää ja voi hyvin vielä 10 vuoden päästäkin. Esimerkiksi Arto Nyberg -ohjelmaa on tehty jo 18 vuotta – siinä on esimerkki saavutuk­sesta, jota tavoitella. Aion tehdä podcastiani niin kauan kuin oma liekkini pysyy yllä."

Aki Linnanahde elokuussa 2022

Ota yhteyttä »

"Olen ylpeä, että olen rakentanut Aki Linnanahde talk shown tyhjästä"

Ota yhteyttä »